Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

active member-Το σκιάχτρο

Το τραγούδι είναι απάντηση στον Αρβύλα.Και πες μου αν σ΄αρέσει πιο πολύ από το πρηγούμενο(τσέκαρε και τον στίχο)...Αλήθεια όμως.

Καλή ακρόαση !

2 σχόλια:

  1. 1ον δεν ειπα οτι θεωρω στιχιες των ladose,το βαλα ως αισιοδοξο,2ον δε θα μου μαθεις εσυ τους active member τους ακουω χρονια,3ον κοψε λιγο γιατι θα βρεις,πριν ενα χρονο σου δειχνα το μπλογκ μου και μου λεγες καλη φαση αλλα δεν ειναι σαν το hi-5,ασιμο και πριγκηπα και γενικα ολα αυτα δεν πιστευω να τα ακουγες;;4ον δε σου επιτρεπω να αποκαλλεις τα ποζερια και τους μαζοποιημενους ζωα γιατι και συ αλλ και γω τα ιδια σκατα ημασταν,εγω το καταλαβα πιο νωρις εσυ αργοτερα και χαιρομαι...Η μεγαλυτερη μαγκια της ιδεολογιας που πρεσβευουμε ειναι να ειμαστε ανοιχτοι σε ολα και οχι παλιοσνομαριες και κομπλες....4ον σε αφηνω παω φροντ γαμω την κοινωνια μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για το 2ο,τους άκουγα πολύ πιο πριν(κατασκήνωση ,αν θυμάσαι την τρελή κόντρα metal-low bap)..!
    Για το 3ο,υπήρχαν γκρουπς που άξιζαν στο χι5 και άμα θες ψάχνω να στα βρω.Πράγματι δεν άκουγα τέτοια μουσική αλλά δεν είχα και τελείως κλειστούς μουσικούς ορίζοντες.Εννοώ δεν γίνεται μέσα σε ένα χρόνο να τα μαθα όλα!
    Επίσης ,δεν γεννιέσαι επαναστάτης ή ψαγμένος...Ειδικά στην Ελλάδα!
    4ον,άντε καλό μάθημα..!Βρήκα και τραγουδάκι για την σημερινή Τράκα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σιγά σιγά μαζευόμαστε!