Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Για γερά στομάχια.....


Πλέον η ξεφτίλα στα πάντα έχει φτάσει στο απροχώρητο, κάποια ωραία παλικάρια αντί να δοκιμάσουν τις χειροπέδες που ταιριάζουν με το στυλ τους,κάθονται και βγαίνουν στα ΜΜΕ και μας δουλεύουν.Άκουγα σήμερα που λέτε όπως πήγαινα για μάθημα στο ράδιο 9 στην εκπομπή του Δημήτρη Σταυρόπουλου και του Δήμου Βερύκιου τον Γιώργο Βουλγαράκη να μιλάει περί πολιτικής ντροπής για την τωρινή κυβέρνηση,για πόσο ηλίθιους μας περνάς;;;
Μετά έτυχε χθες να παρακολουθήσω τη συζήτηση στην εκπομπή του Γιάννη Πρεντεντέρη "ανατροπή",το τι ακούστηκε δεν λέγεται,μετά φυσικά που να κοιμηθώ με τέτοιο θριλερ.Πόνεσε το κεφάλι μου να ακούω τον Προκόπη Παυλόπουλο και τον Νότη Μιταράκη αν. Υπεύθυνος στον Τομέα της Πολιτικής Ευθύνης της Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας.Να λένε πράγματα τραγελαφυκά και τραγικά,δηλαδή να επιχειρούν να εξηγήσουν στον κόσμο πως σε έναν χρόνο θα μηδενιστεί το έλλειμμα,και ο κάθε ηλίθιος καταλαβαίνει ότι αυτό είναι αδύνατον.Η ιστορία λοιπόν επαναλαμβάνεται πέρυσι είχαμε το ΠΑΣΟΚ να μιλάει στα media και να βροντοφωνάζει ότι υπάρχουν λεφτά,τώρα έχουμε την Ν.Δ. να μιλάει για μηδενισμό ελλείματος.Μέσα σε όλα αυτά ακούστηκε και κάτι καλό από τα χείλη του Αλαβάνου ότι το μνημόνιο τέθηκε για να προστατέψει μια τράπεζα από μια χώρα,και έθιξε ότι πώς είναι δυνατόν ένας πιτσιρικάς με όνειρα για το μέλλον να εργάζεται για 20 ευρώ για μια deutsche bank και για την κάθε τράπεζα.
Βγήκε προχθες και ο γενικός γραμματέας Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων του υπουργείου Οικονομικών και ανέφερε ότι οι αποκλίσεις στο έλλειμμα θα καλυφθούν με την πάταξη της φοροδιαφυγής(αρχίδια στην Ελλάδα ζούμε).Και μάλιστα έκανε και δηλώσεις ξανά ο κος Γεωργακόπουλος λέγοντας ότι «αυτά είναι τα κατορθώματα της κυβέρνησης του κ. Καραμανλή και του κ. Αλογοσκούφη, οι οποίοι έλεγαν μέχρι τον Σεπτέμβριο ότι το έλλειμμα είναι 6% και το έλλειμμα πάει στο 16%».

ΥΓ. Πώς σας ακούγονται όλα αυτά,που μας δουλεύουν μέσα στα πράσινα μάτια μας;;Και η κόρη του ματιού μας κοντεύει να γίνει λεσβία;;;ΑΑΑ ναι ξέρω ποιος τα γαμάει αυτά εδώ στο next porn model η Βίκυ Καγιάκ βαράει μοντέλα.Να ξυπνήσουμε πριν είναι αργά!!!

ΥΓ 2 Άρχισε να λειτουργεί και το site προς τιμήν του αδικοχαμένου Σωκράτη Γκιόλια www.sokratisgiolias.gr,ακούστε το πολύ ανατριχιαστικό τραγούδι που έγραψε για τον Σωκράτη ο αδερφός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σιγά σιγά μαζευόμαστε!