Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Ναι,υπάρχουν λεφτά!!

Ο Δήμος Αθηναίων εν μέσω κρίσης θα δώσει 1,7 εκατομμύρια ευρω για χριστουγεννιάτικο στολισμό,την ώρα που η πρωτεύουσα της Ελλάδας,δεινοπαθεί.Πρέζα,βρώμα,αρρώστειες,πορνεία,άστεγοι να κοιμούνται σε παγκάκια και ο κος Κακλαμάνης ξοδεύει λεφτα για φρου φρου και αρώματα,υπερασπίζοντας το σύνθημα πόλεμο στη μιζέρια.Επίσης αξίζει να αναφερθεί ότι στο παραπάνω κόστος δεν περιλαμβάνονται συναυλίες, παραστάσεις ή άλλα δρώμενα στους δρόμους της Αθήνας. Οσο για τις κατασκευές, αυτές αφορούν την πλατεία Συντάγματος, το Ζάππειο, τον Εθνικό Κήπο και κεντρικούς πεζόδρομους. Κυρίαρχο στοιχείο στο Σύνταγμα θα είναι τα αλεξανδρινά φυτά τα οποία θα τοποθετηθούν σχηματοποιώντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά και διαδρόμους στην επιφάνεια της πλατείας.Τελικά καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν λεφτά κρυμμένα στα ντουλάπια του Νικήτα,αλλά προτιμάει να τα πετάει στα trendy δέντρα και στους Άγιους Βασίληδες,άντε και σε κανένα ζελε για το τσουλούφι του,και για κανα ροζ πουκαμισάκι για clubbing με τον Ηλία Ψινάκη το δεξί του χέρι.Ρε δε πάτε να γα....ργαλιθείτε λέω γω κομματόσκυλα!!!Βρωμάτε από παντού ρε!!

ΥΓ. ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΝΑ ΦΥΤΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΝ ΚΩΛΟ!!

2 σχόλια:

  1. Έχουμε μια πληθώρα μέτρων σε συνδιασμό με το νομοσχέδιο για να κόψουμε το κάπνισμα (χάνουμε περίπου 2,18 με τους καπνιστές που πλήρωναν επί χρόνια τα ταμεία) και επίσης κόβοντας (από του χρόνου) την δωρεάν παιδεία σταδιακά .
    Αλλά μπορεί το χριστουγεννιατικό τραπέζι να ναι άδειο αλλά παρόλο αυτά θα έχουμε ένα δέντρο γεμάτο με χίλιες δυο αηδίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σχετικα με το σχολιο σου πανω στο καπνισμα,θα ζησουμε σαν αρρωστοι και θα πεθανουμε υγιεις???για σκεφτειτε το και ως ποτε σε μια δημοκρατικη χωρα θα υπαρχουν πολιτες β κατηγοριας???και οσο για το δεντρο και για τον Κακλαμανη εχω να πω οτι χθες φιλος αστυνομικος στο κεντρο μου πε οτι συναδελφεισα του την καρφωσε πρεζακι με συρυγγα με αποτελεσμα να κολλησει υπατιτιδα και aids.....για αυτην κανεις δε μεριμνησε οπως και για το πρεζακι που την καρφωσε.....κανεις ποτε για κανεναν.....μονο μεσα απο τις βιλαρες τους ξερουν να βγαζουν νομους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σιγά σιγά μαζευόμαστε!