Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

No politica?Ε γαμώτο!

Εν όψη των εκλογών ,αποφάσισα να μην βρίσω τους πολιτικούς αλλά αυτούς που κάθονται και δεν κοιτάζουν το πολιτικό τοπίο.
Καταρχάς,το υπάρχον πολιτικό τοπίο έχει υποστεί αρκετές αλλαγές (ανεξάρτητοι κατεβαίνουν), τα κόμματα συσπειρώνονται να βγάλουν τους καλούς εκτός(πχ.ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΛΑΟΣ όλοι μαζί να ρίξουν τον δήμαρχο της Ικαρίας),οπότε πρέπει κάπως να εναντιωθούμε απέναντι στα μεγάλα κόμματα αλλά και να βοηθήσουμε τον κάθε μόνο του να βγει μπροστά.
Πρώτα αλλάζεις την γειτονιά σου,μετά τον Δήμο σου,και μετά την Χώρα.Οπότε τώρα είναι μια ευκαιρία να ζήσουμε την δημοκρατία,ψηφίζοντας ( τι καλά που μας δίνεται αυτό το δικαίωμα 1 φορά στα 2 χρόνια).
Επίσης είναι αρκετά χαζό πιστεύω να παραιτούμαστε και από αυτό το δικαιωμά μας,και να αφήνουμε τους βολεμένους να ψηφίζουν τους καρα-βολεμένους και να διαιωνίζεται το χάος(Άλλωστε η πολιτική καθορίζει ένα μεγάλο μέρος της ζωής μας,αν όχι το μεγαλύτερο,οπότε είναι σαν να αφήνουμε τους άλλους να αποφασίζουν για εμάς).
Για αυτό και απαντώ σε όσους λένε αποχή-λευκό "No politica?My ass".Διαλέξτε τον λιγότερο βλαβερό για την πόλη σας και δώστε ένα μήνυμα σε όλους .
Η πολιτική κατάσταση αλλάζει και πρέπει να το δουν αυτό οι καινούριοι άνθρωποι.
Τα παλιά λάθη δεν λύνονται τοποθετώντας από πάνω τους ένα λευκό αλλά προτείνοντας κάτι καινούριο,αν όχι ικανό να γιατρέψει τα παλιά,τουλάχιστον κάτι λιγότερο βλαβερό.

3 σχόλια:

  1. "Διαλέξτε τον λιγότερο βλαβερό για την πόλη σας και δώστε ένα μήνυμα σε όλους" . Mόλις σε δω την Παρασκευή θυμησε μου να σε προσκηνύσω για αυτη τη κουβεντα...Πραγματικα καλλιστα θα μπορουσε να κοσμει εναν τοιχο στα Εξαρχεια ή να την έχει πει κάποιος σοφός από τη Γερμανία...Όπως σου πα και εγω τοτε στηριζουμε μια μικρη ανεξαρτητη φωνη,αφου ψαξουμε την ολη κατασταση...Εγω μεχρι στιγμης κλεινω το ματι στον Δημαρρα μια καθαρη φωνη,ξεκαθαρη,οχι κομματοσκυλο και φυσικα ψηφισε κατα του μνημονιου και πληρωσε το τομαρι του.....Δεν κανω καμια προπαγανδα αλλωστε δεν κατεβαινω εγω μια γνωμη εκφερω...Σε ολους λοιπον τους φιλους απολιτικ,που στις ευρωεκλογες ψηφισαν παραλια και τωρα καφετερια εχω να πω οτι αυτοι μας πανε χρονια πισω μαζι με τα κομματοσκυλα των πασοκ νδ κκε λαος κτλ κτλ....τα ιδια σκατα ειναι...οι μεν προβατακια ετοιμα για σφαξιμο οι δε αδιαφορα αβουλα οντα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίσης να πούμε "Με το 52% των ευροεκλογών τους αφήσατε να αλωνίζουν.Τώρα τιμωρήστε τους".
    Ακόμα μια επιφύλαξη κρατάω ως προς τον Δημαρά καθώς πιστεύω ότι είναι ανάχωμα σαν το no politica.Ο καιρός θα δείξει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημαρας αναχωμα στο no politica;;;ειναι δυνατον καποιος που κατεβαινει στις εκλογες να μην εχει πολιτικη ιδεολογια ταυτότητα;;;ο Δημαρρας ηταν στον ΠΑΣΟΚ και τον φαγανε επειδη ψηφισε κατα του μνημονιου...και ρωτω εγω τα κομματοσκυλα ποιον αλλον ξερουν καλυτερο για περιφερειαρχη...μην ακουω μαλακιες λοιπον και ειναι και πρωι....Και ο Ψαριανός καλά όλα αυτά που λέει ωραίος τύπος αλλά σαν να μας ρίχνει δούλεμα τώρα που κατεβαίνει με τον Κουβέλη....Ωραία εσύ ψήφιζε με κριτίριο ποιός κατεβαίνει με στήριξη από κομματικό μηχανισμό για να ικανοποιηθεί το είναι σου....τι να πω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σιγά σιγά μαζευόμαστε!