Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Καλό φθινόπωρο-χειμώνας με μια αρκετά καλή συντροφιά!

Δεχόμενος την προτροπή του MrArvulas δεν θα μιλήσω για τίποτα απλά θα βάλω ένα τραγουδάκι που ταιριάζει με την περίπτωση.Τι και αν αρχίσει το σχολείο,η σχολή,η δουλειά κτλ κτλ.?Όλοι το ξέρουμε ότι το φθινόπωρο ήρθε.Και επειδή δεν μπορούμε να ελέγξουμε τον ήλιο,γιατί δεν μας ανήκει,αποφασίσαμε να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας,έτσι ώστε να μην είσαι ερωτευμένος μόνο με το Αλουμίνιο αλλά και με το ημερολόγιο :)

You don't own the sun
And the sun won't shine again
So maybe you're all in love
With Aluminium


Και αφού φύγει και αυτός ο χειμώνας .the sun will shine again.Οπότε μέχρι τότε ας μην σκοτώσουμε τον έρωτα με τα καμωματά μας!

4 σχόλια:

  1. Εμένα μου αρέσει και ο χειμώνας και η βροχούλα (αρκεί να μην είναι ασταμάτητη).

    Ρε συ δεν είμαι από Πάτρα :P. Συγχαρητήρια για την σχολή!!! Η σχολή εδώ δεν σου κίνεισαι το ενδιαφέρον ε???? Θα είχες και τσάμπα σημειώσεις :). Άντε παιδιά τώρα σιγά σιγά που μπαίνετε όλοι στις σχολές σας, πείτε μας και τις εντυπώσεις σας για το τέλειο σύστημα των πανεπιστημίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δευτερη προτίμηση είχα την ΑΣΟΕΕ.Πρώτη ηλεκτρονικών στα Χανιά(από την οποία βρισκόμουν 150 μόρια πάνω,πήρα στην Φυσική 19,8 και 15 και πήγε 17,9.Σκεφτόμουν για αναβαθμολόγηση αλλά σκέφτηκα ότι άμα πέσω πάλι σε μαλάκα χάθηκε η σχολή.Και τελικά χάθηκε από την δικιά μου μαλακία).Την σχολή στην Πάτρα(Αν πράγματι εκεί σπουδάζεις) δεν την ήθελα,γιατί έχει και hardware και το βαριέμαι αρκετά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σας παρακαλω μην κραζετε τα δημοσια πανεπιστημια καθως ολα λειτουργουν ομαλως....εγω παλι περασα εκτος Αθηνας αλλα δεν γουσταρω να παω καπου που δεν πολυγουσταρω και ξαναδινω αλλα στο εγγυς μελλον θα βρεθω εξωτερικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Σιωπή στον συρμό: Ναι στην Πάτρα είναι η σχολή, απλά εγώ δεν είμαι απο εκεί :P. Ναι έχει και hardware που ούτε εμένα μου αρέσει. Anyway από την μία καλό είναι που έμεινες Αθήνα, από την άλλη δεν ξέρω ;). Πάντως η σχολή είναι μια χαρά και πιστεύω θα μάθεις και αυτά που σε ενδιαφέρουν :).

    @Mr Arvylas: Αν πέρασες σε σχολή που σου αρέσει δεν ξέρω αν αξίζει να ξαναδώσεις..κάνε την καρδιά σου πέτρα και πήγαινε όπου και αν πέρασες. Αλλά από την άλλη αν δεν παλεύεται με τίποτε το μέρος δεν ξέρω...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σιγά σιγά μαζευόμαστε!